Direktlänk till inlägg 15 maj 2007

lyckeliten

Av Peka - 15 maj 2007 14:31

lyssnar jag på, carola då...nu tog den slut.
nu är det king creole, gissa vem som sjunger?
vem annars förutom elvis.
håller på..höll på..å städa. bara tv-rummet kvar. och plocka å torka å grejs. sen måste här dammsugas, och helst skuras. har aldrig gjort det i denna lägenet.. hehe.. ser inte så mycket menig med det. jobbigt är det oxå.
men ¨nångång måste man ju kanske göra sånt. bara för att.

lyssnade nyss oxå på hjärter dam, med thåström..minnen minnen.. av de flesta th¨ström låtar.
nu äre laleh..kan inte den.
så då byter jag. annars kan man ju inte sjunga.
aah, carola.

jahapp. borde fan inte ha en blogg..skriver ju typ aldrig. ids aldrig. vad ska jag skriva om egentligen?..vad skriver jag om egentligen här?
hur tråkigt jag har här ensam hemma..alla tråkiga saker jag gör. mmm...men ni har väl inget annat för er..moahahahaha.. som jag.
snart blir det kiruna iaf.
skulle behöva göra massa saker här först. men som vanligt blir det för "stressigt" om jag får säga så.
behöver tofflor..kan ju bara ha nå jävlar som man kan ta bort suljäveln(hatar mina fula äckelfötter förresten)..
så då måste jag väl åka till boten i boden. enda ställer jag vet som har såna skor.
ja, och inte fan kan jag göra det förrän vi får pengar.
sen är det alltid massa fel på sulor, skor och allt som hör till för jag är så sär och känslig och..ja konstig.
dom är redan less på mig där. kommer dit och vet inte vad som är fel men vill att dom ska hjälpa mig, men dom fattar inte vad jag menar och jag fattar inte vad jag säger, och vet inte om det är fel på det eller nåt annat, och så förklarar jag som en åsna (eve vet)..ja, så det är väldans kul å gå dit.
vill helst ha en översättare (dalle) men han jobbar hela jäkla tiden, och när han är ledig har dom stängt. bajs.
så jag får väl skita i tofflor, fast då kanske jag inte får jobba för dom säger att jag är dum i huvet och sparkar mig. ja. precis så blir det. jag vet. jag är inte mamma men jag vet.
fast jag har eves gamla sanaler som jag kanske kan ha. får ont i fötterna efter tre sekunder, men jag har ju levt med det hela livet, så varför inte lite till.
eller så har jag mina vanliga skor (som fortfarande skaver i lilltårna efter att dom i boden har lästat, alltså gjort lite större vid lilltårna, men på fel plats. jääättekul, men jag vägrar gå tillbaka igen för det)...
sen måste jag köpa linsjävlar eftersom mina glasögon är fel styrka (så jag blir helt snurrig efter en stund) och dessutom söönder (ihoplimmade, av migsjälv)..
skulle vilja prova nå andra eftersom alla jag provat blir torra på kvällen..men har provat massa redan och optikern sa bara att jag ska välja mellan dom som jag har (fast ena kan jag inte ha, den var för liten, sa hon, men det verkar hon ha glömt) så jag får väl köpa linser som torkar in i ögonen även om jag har nå svindyra ögondroppar.
fan.
jag ska nog till nangiala så kanske jag slipper..eller?
skorpan var ju inte sjuk nåmer..borde va samma sak med mig.

jaja, har man inte pengar så har man inte. och när dom väl kommer så måse jag åka till kiruna och kan inte göra så mycket.
jag som tycker det är dyrt att åka härifrån till boden, blir ju några kronor dyrare att åka till boden från kiruna.
jaja, får se vad som händer.

usch vad jobbigt. antar att ingen fattade nåt.
inte jag heller.
jag skrev som jag tänkte, som sagt så kan det inte mindre än missuppfattas, eftersom jag saknar förklarargenen.
eller är det en gen? kanske en...hjärnbit, som är blockerad på nåt sätt, den kanske har hamnat med kom-i-håg biten och dom har..smitit, eller låst in sig i..skallbebet eller nåt. hoppas dom kommer ut nångång. vore kul å känna igen folk ibland, eller komma ihåg saker ibland.
fast det lär väl bara bli värre med åren. snart är jag en gaggig gammal tant som inte ens kommer ihåg att jag finns.
och nu råkade jag publicera fast jag inte skulle. bra jag.i want youi need youi love youelvis.så är ni nöjda nu alla som tjatar.. !!??har ni inte fattat nåt..så...kan ni försöka glömma att ni läst.det gör jag.

 
 
Ingen bild

Sofie

15 maj 2007 14:59

Jag är nöjd! Men inte tjatar jag väl såå mycket, eller..?
Krams!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peka - 27 februari 2009 15:01

Har gjort en ny blogg. Skulle få hjälp att göra en design, eller header iaf, men inte fått ännu. Kanske blir den lite roligare här nån dag.   http://pekasrosa.blogg.se/ ...

Av Peka - 25 februari 2009 10:12

Jag är hemma och kommer inte röra mig mer än nödvändigt. Alltså tvrum-toa-kylskåp. Var hos läkaren och blev sjuksriven, ja av honom iaf. Får se om 4-6 veckor vad FK säger. Men han sa att dom inte borde säga nej till detta. Är bara osäker, eftersom de...

Av Peka - 23 februari 2009 12:10

Min mage har hicka.. fast det känns mer som att det är rumpan som hickar.. Lite märkligt. Nää, jag är inte på praktiken idag. Det märker ni väl. Jag ska på föräldrautbildning sen. Är väl skäl nog att vara borta hela dagen. Imorgon ska jag till läkare...

Av Peka - 21 februari 2009 23:35

1. Vad heter du? Petra 2. Ett ord på fyra bokstäver: Peka (hahaaa)3. Flicknamn: Petronella4. Pojknamn: Pål5. Yrke: P-lisa :P6. Färg: Purpur7. Klädesplagg: Poncho8. Mat: Pizza9. Sak i badrummet: 10. Plats/stad: Papperskorg11. En orsak att vara sen: P...

Av Peka - 20 februari 2009 21:42

..skriva, men vi ska glo film. Och min dator tycker inte jag ska ha nån mus.. Eller så är det pekgrejen som känt sig utanför. Helt plötsligt när jag sitter å läser mina gamla blogginlägg, så bara slutar den funka! Och det är inget fel på musen som ja...

Ovido - Quiz & Flashcards