Direktlänk till inlägg 20 januari 2008

pluuuuuäääää

Av Peka - 20 januari 2008 22:51

Allt är bara blä och bajs.

Precis så känns det.

Jag vet varken ut eller in.

Ska jag stanna eller åka? när kanske de ringer? får jag jobb? ska jag flytta? ska man säga upp lägenheten? kommer vi få nån lägenhet i kiruna?aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaa


Usch, jag blir galen av att inte veta.

Jag brukar inte kunna tänka när jag väljer godis.

Hur ska man kunna tänka på när man har hundramiljoner saker i skallen.

Det är så extremt jobbigt att hålla på å tränga sig på hos folk.. Äta folks mat.. Inte veta om man är välkommen eller inte... Inte kunna vara med Dalle.

Jag vill ju vara hemma, men vet inte om jag kan.

Dalle kan vara här, men då är det de där förbenade kattskrällerna..

Kanske kan hyra en ark av nån, sätta den på typ coop parkeringen å bo där.

På sommaren bor det ju massa husvagnsfolk där, så varför kan inte jag få bo i en ark där?!


Har inte mått bra på länge. Sen att det läggs på jobbiga saker varannan dag gör inte saken bättre. Önskar man bara kunde..ja, inte tänka sådär hysteriskt mycket. Eller åtminstinde inte få panik över varenda grej.

Vad enkelt det vore.

Men sån är inte jag.

Varför är jag inte sån?

Varför kan jag inte bli sån iallafall?

Nej, jag är för korkad.

Skulle vilja vara en sån som blir glad över vad jag än får. Eller inte kunna bry mig om minsta detalj. Ska det vara så jäkla svårt!!??

Oftast är det inte för min egen skull jag inte blir nöjd.

Faktikst, även om det inte verkar så.

Tänk att folk ibland... tex köper mig något. Som jag kanske inte gillar eller kommer använda, så blir jag inte arg för att jag inte fick något annat..

Tänker att vad hemskt att någon slösat pengar för att göra mig glad.. och jag sen inte blir det.. Kan ha ont i magen för det ibland..

Ska någon slösa pengar på dumma jag, som jag aldrig kommer ha användning för.

Köper jag själv något som den personen kanske aldrig kommer använda, så är det aldrig samma sak. Då bryr jag mig inte.

Men jag vill inte att nån annan ska slösa dyra pengar från mig.

Ja, pengar, pengar, pengar. Dumma pengar. Kan ha att göra med barndomen..Hur vet jag inte exakt, men allt brukar väl komma därifrån.

Kanske från när (ja alla ni vet hur jag var som barn) jag alltid skulle ha något finare eller dyrare än nån annan, och så fick jag det, men andra fick mig att få dåligt samvete över det, inklusive jag. Ångrar mig direkt efter man fått något. Men det kan man inte erkänna när man väl fått saken efter mycket skrik och gnäll om att man veeeeerkligen ville ha det..

 Så mycket man har att ångra i sitt liv.


Får försöka att inte tänka så mycket på allt vad jag nu har att tänka på, det bästa brukar vara att vara med nån eller hälsa på nån..ja bara vara med andra, men näst bästa får vara tv:n, eller familjeliv..


Gonatt.

 
 
eve

eve

20 januari 2008 23:12

Du behöver iaf inte tänka på en unge som hänger och skriker i gardinerna.. Nä, flytta hit nu, träng er på hos folk tills ni hittar nåt eget. Du kan få sova i min sköna soffa!

http://www.nueva.blogg.se

 
Ingen bild

Maria

21 januari 2008 06:48

Du och dalle och katterna kan ju bo med oss i våran lilla tvåa det blir ju öhhh kul...?
nog får ni någon lägenhet men kanske inte en så fin som du vill först men då är det bara kömpa lite och stå ut ett tag tills ni hittar en som ni vill ha! huvudsaken är ju att ni båda bor någonstans där ni har vänner, för hur kul är det att ha en fin lägenhet i luleå om man inte har några vänner som kan komma och se den?

 
Ingen bild

sofie

21 januari 2008 10:58

peka då, inte må dåligt och tänka en massa! och om nån vill spendera (inte slösa) pengar på dig så är det ju deras val. och hade jag varit miljonär så hade jag kunnat KÖPA en lägenhet åt DIG så du slapp tänka på det.

och vet du inte vart du ska ta vägen/bo så ska du veta att jag minsann har en ganska skön soffa om du vill prova nån natt eller..många. PÖSS

 
Ingen bild

Nokki

21 januari 2008 11:14

Men kan du inte läsa komvux eller nåt i Luleå?Då får du väl pengar nånstans ifrån och kanbo där, i kiruna vill du ju inte bo o då är det ju inge kul att flytta hit...det gör säkert inget att du äter andras mat...du tar säkert hand om endels barn i gengäld!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peka - 27 februari 2009 15:01

Har gjort en ny blogg. Skulle få hjälp att göra en design, eller header iaf, men inte fått ännu. Kanske blir den lite roligare här nån dag.   http://pekasrosa.blogg.se/ ...

Av Peka - 25 februari 2009 10:12

Jag är hemma och kommer inte röra mig mer än nödvändigt. Alltså tvrum-toa-kylskåp. Var hos läkaren och blev sjuksriven, ja av honom iaf. Får se om 4-6 veckor vad FK säger. Men han sa att dom inte borde säga nej till detta. Är bara osäker, eftersom de...

Av Peka - 23 februari 2009 12:10

Min mage har hicka.. fast det känns mer som att det är rumpan som hickar.. Lite märkligt. Nää, jag är inte på praktiken idag. Det märker ni väl. Jag ska på föräldrautbildning sen. Är väl skäl nog att vara borta hela dagen. Imorgon ska jag till läkare...

Av Peka - 21 februari 2009 23:35

1. Vad heter du? Petra 2. Ett ord på fyra bokstäver: Peka (hahaaa)3. Flicknamn: Petronella4. Pojknamn: Pål5. Yrke: P-lisa :P6. Färg: Purpur7. Klädesplagg: Poncho8. Mat: Pizza9. Sak i badrummet: 10. Plats/stad: Papperskorg11. En orsak att vara sen: P...

Av Peka - 20 februari 2009 21:42

..skriva, men vi ska glo film. Och min dator tycker inte jag ska ha nån mus.. Eller så är det pekgrejen som känt sig utanför. Helt plötsligt när jag sitter å läser mina gamla blogginlägg, så bara slutar den funka! Och det är inget fel på musen som ja...

Ovido - Quiz & Flashcards