Direktlänk till inlägg 14 februari 2008

vet inte ännu!

Av Peka - 14 februari 2008 23:20

Intervjun gick väl bra tror jag.

Massa konstig frågor som jag inte hade ett enda vettigt svar på.

Får jag jobbet är det säkert mest Dalles systers förtjänst.

Hon verkar ha sagt massa saker om mig ju.. Ingen aning om vad, men bra verkade det iaf.

Sen att man har Robin som bror skadar väl inte heller.. Tror jag.


De skulle ringa antingen imorgon eller på måndag.

Jag skriver här så fort jag kan om jag får veta nåt fattar ni väl.


Marknad imorgon.

Nina är väl kanske enda som jag kan gå med.

Eve jobbar, Maria visste inte om hon orkade gå med sina sötisar.

Bebban är ju sjuk stackarn.

 Om inte Nina behagar gå, så kan jag iaf gå på lördag med Eve.

Då blir det nog suovas kanske. Då tar jag en munk i samma veva.

annars måste jag äta suovas en dag, och munk en annan.

Det orkar jag ju inte, vill ha ALLT på en gång ju.


Nu ska jag försöka slita mig från denna dator, så jag kan göra mig iordning för the bed, och ringa till Min Dalle Balle och leka alla hjärtans dag genom luren.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nokki

15 februari 2008 09:09

Det verkar ju tom inte blåsa idag så!
Ja ska gå en svänka......ringer dig sen...åså

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peka - 27 februari 2009 15:01

Har gjort en ny blogg. Skulle få hjälp att göra en design, eller header iaf, men inte fått ännu. Kanske blir den lite roligare här nån dag.   http://pekasrosa.blogg.se/ ...

Av Peka - 25 februari 2009 10:12

Jag är hemma och kommer inte röra mig mer än nödvändigt. Alltså tvrum-toa-kylskåp. Var hos läkaren och blev sjuksriven, ja av honom iaf. Får se om 4-6 veckor vad FK säger. Men han sa att dom inte borde säga nej till detta. Är bara osäker, eftersom de...

Av Peka - 23 februari 2009 12:10

Min mage har hicka.. fast det känns mer som att det är rumpan som hickar.. Lite märkligt. Nää, jag är inte på praktiken idag. Det märker ni väl. Jag ska på föräldrautbildning sen. Är väl skäl nog att vara borta hela dagen. Imorgon ska jag till läkare...

Av Peka - 21 februari 2009 23:35

1. Vad heter du? Petra 2. Ett ord på fyra bokstäver: Peka (hahaaa)3. Flicknamn: Petronella4. Pojknamn: Pål5. Yrke: P-lisa :P6. Färg: Purpur7. Klädesplagg: Poncho8. Mat: Pizza9. Sak i badrummet: 10. Plats/stad: Papperskorg11. En orsak att vara sen: P...

Av Peka - 20 februari 2009 21:42

..skriva, men vi ska glo film. Och min dator tycker inte jag ska ha nån mus.. Eller så är det pekgrejen som känt sig utanför. Helt plötsligt när jag sitter å läser mina gamla blogginlägg, så bara slutar den funka! Och det är inget fel på musen som ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se