Direktlänk till inlägg 20 november 2008

tråkigt

Av Peka - 20 november 2008 15:40

Ja, jag har tråkigt.

Orkar inte städa. Jag plockade undan disken, och orkade inte göra mer sen.

Måste spara krafterna till sen. Ska vara barnvakt till Elias från halv sex till.. ja  efter 9 nångång tror jag, när Eve kommer hem.


Tänkte iaf göra mat på ett tag, och sen kanske gå på stan en liten sväng, köpa täckbyxor kanske, och hämta mina crocs på intersport som jag saknat.


Jaha, så kom jag inte på nåt mer.

Jag vill bli frisk nångång bara..

På onsdag fick jag tid på vc så dom får kolla om det är nåt alvarligt fel på mig eller om jag bara inbillar mig att jag är sjuk.


Usch,nu började jag tänka på mat på allvar.

Blää, varför är det inte gott med mat nåmer?

Hade gärna bara ätit yoghurt hela dagarna om jag skulle orkat leva på bara det. Men jag börjar må så dåligt om jag inte äter.

Finns blodpudding,..men jag blir alltid hungrig så fort efter jag ätit det.

Igår fick jag i mig lövbiff och potatissallad iaf, och det var ganska gott tom.


Nu får jag väl gå å försöka klura ut vad jag kan tänka mig att äta idag..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peka - 27 februari 2009 15:01

Har gjort en ny blogg. Skulle få hjälp att göra en design, eller header iaf, men inte fått ännu. Kanske blir den lite roligare här nån dag.   http://pekasrosa.blogg.se/ ...

Av Peka - 25 februari 2009 10:12

Jag är hemma och kommer inte röra mig mer än nödvändigt. Alltså tvrum-toa-kylskåp. Var hos läkaren och blev sjuksriven, ja av honom iaf. Får se om 4-6 veckor vad FK säger. Men han sa att dom inte borde säga nej till detta. Är bara osäker, eftersom de...

Av Peka - 23 februari 2009 12:10

Min mage har hicka.. fast det känns mer som att det är rumpan som hickar.. Lite märkligt. Nää, jag är inte på praktiken idag. Det märker ni väl. Jag ska på föräldrautbildning sen. Är väl skäl nog att vara borta hela dagen. Imorgon ska jag till läkare...

Av Peka - 21 februari 2009 23:35

1. Vad heter du? Petra 2. Ett ord på fyra bokstäver: Peka (hahaaa)3. Flicknamn: Petronella4. Pojknamn: Pål5. Yrke: P-lisa :P6. Färg: Purpur7. Klädesplagg: Poncho8. Mat: Pizza9. Sak i badrummet: 10. Plats/stad: Papperskorg11. En orsak att vara sen: P...

Av Peka - 20 februari 2009 21:42

..skriva, men vi ska glo film. Och min dator tycker inte jag ska ha nån mus.. Eller så är det pekgrejen som känt sig utanför. Helt plötsligt när jag sitter å läser mina gamla blogginlägg, så bara slutar den funka! Och det är inget fel på musen som ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se