Direktlänk till inlägg 21 november 2008

Nån som vill

Av Peka - 21 november 2008 23:44

Rensa min näsa?

Det är förresten inte kul att andas genom munnen när man borstar tänderna..

Mintsmaken känns ut i öronen tillåme.

Och alltså..kan nässpray bara sluta funka bara sådär?

Jag vet att man kan bli täppt efter nån timma, men det kan vä, åtminstone funka tills jag lagt mig i sängen, eller i nån minut över huvudtaget.

Jag tog en spray i varje, men ska inte ta mer med den, men jag kände ju inget alls, nu har jag sprayat mer, men det funkar inte nu heller.


Ja, jag har använt nässpray minst en gång om dan sen..ja, jag blev sjuk tror jag.. mitten på oktober då alltså.

Men vad fasiken ska jag göra?

Inte sova kanske?

Kan verkligen inte sova med täppt näsa, jag får panik, det är jobbigt nog på dagen.

Och imorron måste jag på stan igen. Fan. Jag måste ha linsvätska.

Varför glömmer jag alltid det om jag ska köpa på en fredag?


Blir nog förresten att ÖVNINGKÖRA imorron. *hjälp*

Eve får börja.

För idag kom papprerna om att vi får köra med Jonne.


Oj, jag tror nästan nässprayen börjar funka liite liite.

Får sova sittande i sängen så kanske jag klarar mig en timma innan jag måste på toa å pinka.


Nu får jag ont i skulderbladet av att sitta här.

Gonatt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

elin

22 november 2008 11:36

Det är lugnt, du kommer att tycka att det är skitkul att sitta bakom ratten! Be om att få lära dig säkerhetskontroll in- och utvändigt, den låter svårare än den är och förstår du den blir teorin lättare :-)

 
Ingen bild

NIna

22 november 2008 13:21

be honom säga 6 ggr var kopplingen och bromsen sitter.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peka - 27 februari 2009 15:01

Har gjort en ny blogg. Skulle få hjälp att göra en design, eller header iaf, men inte fått ännu. Kanske blir den lite roligare här nån dag.   http://pekasrosa.blogg.se/ ...

Av Peka - 25 februari 2009 10:12

Jag är hemma och kommer inte röra mig mer än nödvändigt. Alltså tvrum-toa-kylskåp. Var hos läkaren och blev sjuksriven, ja av honom iaf. Får se om 4-6 veckor vad FK säger. Men han sa att dom inte borde säga nej till detta. Är bara osäker, eftersom de...

Av Peka - 23 februari 2009 12:10

Min mage har hicka.. fast det känns mer som att det är rumpan som hickar.. Lite märkligt. Nää, jag är inte på praktiken idag. Det märker ni väl. Jag ska på föräldrautbildning sen. Är väl skäl nog att vara borta hela dagen. Imorgon ska jag till läkare...

Av Peka - 21 februari 2009 23:35

1. Vad heter du? Petra 2. Ett ord på fyra bokstäver: Peka (hahaaa)3. Flicknamn: Petronella4. Pojknamn: Pål5. Yrke: P-lisa :P6. Färg: Purpur7. Klädesplagg: Poncho8. Mat: Pizza9. Sak i badrummet: 10. Plats/stad: Papperskorg11. En orsak att vara sen: P...

Av Peka - 20 februari 2009 21:42

..skriva, men vi ska glo film. Och min dator tycker inte jag ska ha nån mus.. Eller så är det pekgrejen som känt sig utanför. Helt plötsligt när jag sitter å läser mina gamla blogginlägg, så bara slutar den funka! Och det är inget fel på musen som ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se