Direktlänk till inlägg 22 november 2008

Krockade vi?

Av Peka - 22 november 2008 17:05

Nää, det gjorde vi faktikst inte.

Inte med en enda buske eller stolpe.

Vi körde ju bara på lombiaparkeringen, som var tom.

Kul var det nog oxå.

Inte så läskigt när Eve provade först.

Men det blir nog läskigt första gången man kör ut i trafik..usch.

Jaag kommer ju köra bra, men andra folk kanske kör som puckon.


Nu är jag ensam tills imorron..

Dalle åkte visst till Luleå, han visste inte det förrän dom var halvvägs dit.

Han är där med jobbet.

Och jag ska vara ensam hemma å.. äta lite karra.

Inte mat för det vill jag nog inte ha, om jag inte hittar nåt jättegott.

Vilket är mindre troligt.

Skulle kanske köpt varmkorv, för det finns 3 korvbröd i skåpet.

Men jag vägrar gå nån mer stans idag!

Var ju tvungen å gå till stan i snöstormen. Är man sjuk så är detta snöstorm, men jag hade medvind på vägen dit, och hem behövde jag inte gå, jag gick till Eve å Jonne.

Sen kom jag på när jag kom till stan, en kvart innan allt stängde, att jag glömt att föra över pengar till mitt konto... Men 160 hade jag på kortet iaf, och hade råd med linsvätska och sinova som jag tänkte prova om det hjälper lite mot nästäppan..

Men den verkar inte funka så bra, inte nu iaf.

Blir heltäppt ändå.

Tur att jag har typ 2-3 olika nässprayer hemma, ifall en inte funkar.


Nu ska jag surfa vidare och sen kanske äta en macka eller nåt till middag.

För inte är det nån som bjuder mig på middag inte..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peka - 27 februari 2009 15:01

Har gjort en ny blogg. Skulle få hjälp att göra en design, eller header iaf, men inte fått ännu. Kanske blir den lite roligare här nån dag.   http://pekasrosa.blogg.se/ ...

Av Peka - 25 februari 2009 10:12

Jag är hemma och kommer inte röra mig mer än nödvändigt. Alltså tvrum-toa-kylskåp. Var hos läkaren och blev sjuksriven, ja av honom iaf. Får se om 4-6 veckor vad FK säger. Men han sa att dom inte borde säga nej till detta. Är bara osäker, eftersom de...

Av Peka - 23 februari 2009 12:10

Min mage har hicka.. fast det känns mer som att det är rumpan som hickar.. Lite märkligt. Nää, jag är inte på praktiken idag. Det märker ni väl. Jag ska på föräldrautbildning sen. Är väl skäl nog att vara borta hela dagen. Imorgon ska jag till läkare...

Av Peka - 21 februari 2009 23:35

1. Vad heter du? Petra 2. Ett ord på fyra bokstäver: Peka (hahaaa)3. Flicknamn: Petronella4. Pojknamn: Pål5. Yrke: P-lisa :P6. Färg: Purpur7. Klädesplagg: Poncho8. Mat: Pizza9. Sak i badrummet: 10. Plats/stad: Papperskorg11. En orsak att vara sen: P...

Av Peka - 20 februari 2009 21:42

..skriva, men vi ska glo film. Och min dator tycker inte jag ska ha nån mus.. Eller så är det pekgrejen som känt sig utanför. Helt plötsligt när jag sitter å läser mina gamla blogginlägg, så bara slutar den funka! Och det är inget fel på musen som ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se