Direktlänk till inlägg 28 november 2008

hade(har?) ajaj

Av Peka - 28 november 2008 23:14

Jag vågar inte känna efter om det fortfarande gör ont.

Vaknade imorse och gick på toa, sen fick jag så ont på vänster sida typ på ryggen, jag kunde inte stå, det blev bättre när jag satt.

Gjorde så ont så jag ringde vc, och det var för en gångs skull en trevlig dam som svarade! Har aldrig fått prata med en sån.

Hon sa att hon kunde boka en tid, och så ringer hon ett tag innan och kollar om det gått över, skulle det göra det avbokar hon tiden!

Hon ringde men jag hade fortfarande ont, så kvat i 3 var jag där.

4 Fick jag gå in, 5 var jag klar..halv sex va jag hemma..


Och de kom som vanligt inte fram till nåt.

Han klämde och kände och frågade och berättade, och tog prover, som inte visade nånting.

Han snackade väl i en halvtimma om saker som inte hade nåt med just detta att göra.

Bad mig komma tillbaka om det inte går över eller blir värre.

När jag gick ut från rummet var det kolsvart i korridoren, dom hade visst stängt, det höll dom ju på med redan innan jag fick gå in.


Jaja, och jag missade min sista dag på Interflora..

Dumma af, eller min kursledare som sätter praktik när man inte ens får ha när man vill, inom handeln får man inte ha i december.

Jag ville ju vara på praktiken idag.. Det är ju så kul där.

Och idag orkade och hann jag inte skaffa nån ny praktikplats.. Får ordna det på måndag, var jag nu ska vara vet jag inte.

Vad hade ni för förslag som inte är inom handeln?!


Måste packa färdigt nu.

Har jag inte ont imorron åker jag till byn ju.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sofie

29 november 2008 08:41

det finns inget som hjälper mot min fula hy. jag har testat så mycket att jag ger upp hoppet snart. jag är nog ett hopplöst fall ändå.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peka - 27 februari 2009 15:01

Har gjort en ny blogg. Skulle få hjälp att göra en design, eller header iaf, men inte fått ännu. Kanske blir den lite roligare här nån dag.   http://pekasrosa.blogg.se/ ...

Av Peka - 25 februari 2009 10:12

Jag är hemma och kommer inte röra mig mer än nödvändigt. Alltså tvrum-toa-kylskåp. Var hos läkaren och blev sjuksriven, ja av honom iaf. Får se om 4-6 veckor vad FK säger. Men han sa att dom inte borde säga nej till detta. Är bara osäker, eftersom de...

Av Peka - 23 februari 2009 12:10

Min mage har hicka.. fast det känns mer som att det är rumpan som hickar.. Lite märkligt. Nää, jag är inte på praktiken idag. Det märker ni väl. Jag ska på föräldrautbildning sen. Är väl skäl nog att vara borta hela dagen. Imorgon ska jag till läkare...

Av Peka - 21 februari 2009 23:35

1. Vad heter du? Petra 2. Ett ord på fyra bokstäver: Peka (hahaaa)3. Flicknamn: Petronella4. Pojknamn: Pål5. Yrke: P-lisa :P6. Färg: Purpur7. Klädesplagg: Poncho8. Mat: Pizza9. Sak i badrummet: 10. Plats/stad: Papperskorg11. En orsak att vara sen: P...

Av Peka - 20 februari 2009 21:42

..skriva, men vi ska glo film. Och min dator tycker inte jag ska ha nån mus.. Eller så är det pekgrejen som känt sig utanför. Helt plötsligt när jag sitter å läser mina gamla blogginlägg, så bara slutar den funka! Och det är inget fel på musen som ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se