Direktlänk till inlägg 28 december 2008

ja

Av Peka - 28 december 2008 16:28

fortfarande ont.

Inte hela tiden som tur är..ibland bara när jag rör mig, eller andas för djupt..eller sitter konstigt, eller när jag lägger mig ner.

På kvällen gör det alltid så ont så jag bara vill dö.

I sidan på ryggen gör det ont..vid midjehöjd, eller höften..svårt att avgöra ibland.

Väntar på att mamma ska komma med mer citodon så jag ska kunna sova sen.

Nu är första dagen jag bara är hemma, får se om det gör nån skillnad.. om jag har så ont på kvällarna för att jag råkat gå i snigelfart i 2 minuter..

Vågar knappt göra nåt, gå för mycket, plocka upp grejer eller lyfta nåt som är tyngre än en nyckel..nästan.

Hoppas bara det kan gå över, eller att jag iaf får veta imorron vad det är.

Trodde akuten skulle kolla lite närmare..men inte orkar dom bry sig om mej heller..Blir så less.


Nu ska jag prova sirfa vidare på min bärbara som jag inte använt på länge. har inte vågat, för det har känts ganska bra när jag suttit på datastolen om jag haft ont.

 
ANNONS
 
eve

eve

28 december 2008 21:27

Ring bm imorgon och tvinga dom att säga vad det är! Hota med att bomba dom annars, man ska väl inte ha såååå ont som du har heller!

http://nueva.blogg.se

 
Ingen bild

nin

29 december 2008 02:02

så äre när man ska gå o bli på tjocken vettu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peka - 27 februari 2009 15:01

Har gjort en ny blogg. Skulle få hjälp att göra en design, eller header iaf, men inte fått ännu. Kanske blir den lite roligare här nån dag.   http://pekasrosa.blogg.se/ ...

Av Peka - 25 februari 2009 10:12

Jag är hemma och kommer inte röra mig mer än nödvändigt. Alltså tvrum-toa-kylskåp. Var hos läkaren och blev sjuksriven, ja av honom iaf. Får se om 4-6 veckor vad FK säger. Men han sa att dom inte borde säga nej till detta. Är bara osäker, eftersom de...

Av Peka - 23 februari 2009 12:10

Min mage har hicka.. fast det känns mer som att det är rumpan som hickar.. Lite märkligt. Nää, jag är inte på praktiken idag. Det märker ni väl. Jag ska på föräldrautbildning sen. Är väl skäl nog att vara borta hela dagen. Imorgon ska jag till läkare...

Av Peka - 21 februari 2009 23:35

1. Vad heter du? Petra 2. Ett ord på fyra bokstäver: Peka (hahaaa)3. Flicknamn: Petronella4. Pojknamn: Pål5. Yrke: P-lisa :P6. Färg: Purpur7. Klädesplagg: Poncho8. Mat: Pizza9. Sak i badrummet: 10. Plats/stad: Papperskorg11. En orsak att vara sen: P...

Av Peka - 20 februari 2009 21:42

..skriva, men vi ska glo film. Och min dator tycker inte jag ska ha nån mus.. Eller så är det pekgrejen som känt sig utanför. Helt plötsligt när jag sitter å läser mina gamla blogginlägg, så bara slutar den funka! Och det är inget fel på musen som ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se