Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

36,1

Av Peka - 16 januari 2009 14:22

Idag verkar febern ha gått över, (så gott som iaf, känner mig lite borta och snurrig än) känns lite lågt att bara ha 36,1 grader..

Förut har jag nog inte haft så, men läste att man kan ha lägre nu, men oxå att man kan ha högre temp.. Känner mig svettig iaf.

Så kanske inte är så konstigt att jag tyckte jag hade feber vid 36,7.

Då kanske jag ändå haft feber några gånger tidigare. Vet att jag tyckt att jag haft feber, men bara haft 36, nånting, och tänkt att nä, då är det ju inte feber.. jaja, jag lever.


Nellie är konstig. Antagligen för att Dalle är hemma hela tiden, hon är ju van att han är på jobbet.

Om ni inte visste det så är hon vääldigt känslig för förändringar.. Blir helt konstig och förvirrad och jaaaaaaaamar. jam jam.

Helst om Dalle går nånstans..hon jamar alltid då. Fattar inte varför.

Blir alltid väckt minst en gång på morgonen efter han gått, hon jaaaaaamar högt och ibland läänge, eller flera gånger. Knäppa katt.


Usch vad näsan rinner.

Och nässprayen funkar ju knappt.

Och är jag snorig så hostar och hostar jag, blir massa slem. och oont gör det att hosta, men halsen gör inte så ont längre.


Hoja, nu vill jag kunna prompa på stan..eller iaf kunna gå å handla mer än..en paprika.

Har ju inte känt av så mycket foglossning nu när jag varit sjuk, men pratade med en som oxå haft mindre ont när hon var sjuk (feber) men sedan haft lika, om inte mer ont när hon blev frisk.

Attans oxå.

Men än är det inte så farligt.

Fast det brukar ju bli värst på kvällen, så får se hur det är då, eller om några dagar när man är helt frisk.

Hoppas jag är frisk på tisdag så jag kan gå å plaska.

Jag vill ju ha sällskap ibland.. och ibland inte förstås, när man har som mest ont.. men tycker det är så hemskt att ha folk här när det ser ut som en svinstia.. Ingen har ju riktigt ork just nu att göra nåt.

Men Dalle har iaf tvättat kläder, som nu ligger i halva tv-rummet, men det är rent iaf.

Försökte "vika" sockar, men fick ont efteråt såklart..

Visst kan jag säkert göra..allt, men ont gör det, men måste   jag inte så känns det onödigt- jag gör det jag måste, så slipper jag ha ont.


Nu håller nellie på å åmar sig här på tangentbordet och musen så jag vågar inte skriva mer då försvinner väl allt. Och inte gick det att kopiera heller..

 
 
Ingen bild

Nina

16 januari 2009 17:46

men ja saaa ju att jag ska komma å städa !!jag är född städtant vetdu ju.

 
Ingen bild

Katja

16 januari 2009 22:49

Mäh, klart din eventuella kille ska ha rooosa!! Annars måste jag ju skaffa en kille, bara för att ha rosa på honom... Tror inte sam går med på den ursäkten heller...
Jenny har såna gardiner i grönt, oxå snyggt. Fast ellen har idag själv bestämt att hon ska ha rosa täcke, rosa kudde, rosa gardiner med prinsessor... Fast när jag sa att jag skulle köpa rosa med moln, så sa hon bara, jaha, ja men då vill jag ha rosa med moln då...

 
Ingen bild

Katja

16 januari 2009 22:50

Förresten... hoppas du blir frisk nångång, så du får njuta lite med magen!

 
Ingen bild

Sofie

17 januari 2009 08:31

Adde gillar också rosa och han är ju kille. Roger är jätteglad över det, moahahah. Men klart en kille kan ha rosa prylar! Och kläder - Adde är supersöt i sin rosa skjorta ju.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peka - 27 februari 2009 15:01

Har gjort en ny blogg. Skulle få hjälp att göra en design, eller header iaf, men inte fått ännu. Kanske blir den lite roligare här nån dag.   http://pekasrosa.blogg.se/ ...

Av Peka - 25 februari 2009 10:12

Jag är hemma och kommer inte röra mig mer än nödvändigt. Alltså tvrum-toa-kylskåp. Var hos läkaren och blev sjuksriven, ja av honom iaf. Får se om 4-6 veckor vad FK säger. Men han sa att dom inte borde säga nej till detta. Är bara osäker, eftersom de...

Av Peka - 23 februari 2009 12:10

Min mage har hicka.. fast det känns mer som att det är rumpan som hickar.. Lite märkligt. Nää, jag är inte på praktiken idag. Det märker ni väl. Jag ska på föräldrautbildning sen. Är väl skäl nog att vara borta hela dagen. Imorgon ska jag till läkare...

Av Peka - 21 februari 2009 23:35

1. Vad heter du? Petra 2. Ett ord på fyra bokstäver: Peka (hahaaa)3. Flicknamn: Petronella4. Pojknamn: Pål5. Yrke: P-lisa :P6. Färg: Purpur7. Klädesplagg: Poncho8. Mat: Pizza9. Sak i badrummet: 10. Plats/stad: Papperskorg11. En orsak att vara sen: P...

Av Peka - 20 februari 2009 21:42

..skriva, men vi ska glo film. Och min dator tycker inte jag ska ha nån mus.. Eller så är det pekgrejen som känt sig utanför. Helt plötsligt när jag sitter å läser mina gamla blogginlägg, så bara slutar den funka! Och det är inget fel på musen som ja...

Ovido - Quiz & Flashcards