Direktlänk till inlägg 28 januari 2009

Badat

Av Peka - 28 januari 2009 13:41

Igår var jag på vattengympan.

Trots massa sammandragningar i några dagar, men frågade lite och många sa att man kan gå ändå.

Och hade knappt nåt efteråt.

Men lite ont i ljumskarna hade jag allt, och lite i ryggen, på min "punkt", där jag hade skitont innan..

Men Gud vad skönt det var att röra på sig i det varma vattnet!

Vill gå dit även om jag har skitont, jag kan stå i ett hörn och glo på alla som gympar. Haha! Bara för att det är så skönt.

Får ta det lite lugnare nästa gång.


Har inget mer å skriva så jag bjuder på en bild på bebishuset (v.27+4, datumet står på bilden :P )

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nina

28 januari 2009 14:59

å vad fiiiin mage.men du måste skriva exakt hur många veckor och dagar det gått också fattar du väl:P!

 
Ingen bild

Katja

28 januari 2009 21:28

Fiiin mage!! Nääästan så jag vill ha en jag med.

 
Ingen bild

peka

28 januari 2009 23:09

Katja: Nästan? ;)

 
Ingen bild

Nina

29 januari 2009 10:47

tror ni behöver ett större hus snart katja :D haha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peka - 27 februari 2009 15:01

Har gjort en ny blogg. Skulle få hjälp att göra en design, eller header iaf, men inte fått ännu. Kanske blir den lite roligare här nån dag.   http://pekasrosa.blogg.se/ ...

Av Peka - 25 februari 2009 10:12

Jag är hemma och kommer inte röra mig mer än nödvändigt. Alltså tvrum-toa-kylskåp. Var hos läkaren och blev sjuksriven, ja av honom iaf. Får se om 4-6 veckor vad FK säger. Men han sa att dom inte borde säga nej till detta. Är bara osäker, eftersom de...

Av Peka - 23 februari 2009 12:10

Min mage har hicka.. fast det känns mer som att det är rumpan som hickar.. Lite märkligt. Nää, jag är inte på praktiken idag. Det märker ni väl. Jag ska på föräldrautbildning sen. Är väl skäl nog att vara borta hela dagen. Imorgon ska jag till läkare...

Av Peka - 21 februari 2009 23:35

1. Vad heter du? Petra 2. Ett ord på fyra bokstäver: Peka (hahaaa)3. Flicknamn: Petronella4. Pojknamn: Pål5. Yrke: P-lisa :P6. Färg: Purpur7. Klädesplagg: Poncho8. Mat: Pizza9. Sak i badrummet: 10. Plats/stad: Papperskorg11. En orsak att vara sen: P...

Av Peka - 20 februari 2009 21:42

..skriva, men vi ska glo film. Och min dator tycker inte jag ska ha nån mus.. Eller så är det pekgrejen som känt sig utanför. Helt plötsligt när jag sitter å läser mina gamla blogginlägg, så bara slutar den funka! Och det är inget fel på musen som ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se