Direktlänk till inlägg 30 januari 2009

kom på..

Av Peka - 30 januari 2009 13:12

Kom ju på att jag inte heller får sätta in fler bilder snart..

Måste kanske ändå byta blogg..sen..nångång.

Kanske snart så jag har tid att sitta så jag fattar nånting, om jag ju oxå skaffar en på blogg.se.

Men jag blir så frustrerad när jag inte fattar, som med facebook.. gav ju upp ett tag, men sen när man kunde ha svenska satt jag lite mer.

Men sen..blev jag les eller nåt. Orkar inte hålla på å leta varje gång jag ska göra nåt där.


Imorgon är det att åka till.. Haparanda, eller Kalix först, vi bor på ett vandrarhem i kalix, och så gå på IKEA på söndag.

Mycket lär väl vara slut.. söndag och löning, inte så bra kombination, men jag ville inte vänta med att åka, kanske har man mer ont sen.. Lika bra att få det gjort. Och alla grejer där är ju inget man måste ha, och inte kan få tag på nån annanstans.

Och spjälsängen ska vi nog inte få..eller vill nog inte ha den, hon trodde och sa att sidan gick att höja och sänka, men det var botten som man kunde göra det på. Haha, det går ju (väl) på alla.. Borde väl vara onödigt att ens säga det.

jaja, får väl kanske bli en ny på IKEA då..?

På blocket finns ingen vi vill ha.


Nåja, nu ska jag kanske klä på mig, och sen gå på stan med Nina.

 
ANNONS
 
lisa

lisa

30 januari 2009 22:09

jaa, det där med att sättaner fötterna när man går från sängen, det är fasen hemskt ! Låg säkert minst en halvtimme idag innan jag vågade stiga upp : p

http://mcitalo.blogg.se

 
Ingen bild

Nina

31 januari 2009 22:14

wordpress.se
blogspot.com
lätta bloggar att ä'ndra i.
annars om du tar blogg.se så finns det en sida, snyggareblogg.se där man kan ta finare mallar....bloggabloggabloggatjohej

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peka - 27 februari 2009 15:01

Har gjort en ny blogg. Skulle få hjälp att göra en design, eller header iaf, men inte fått ännu. Kanske blir den lite roligare här nån dag.   http://pekasrosa.blogg.se/ ...

Av Peka - 25 februari 2009 10:12

Jag är hemma och kommer inte röra mig mer än nödvändigt. Alltså tvrum-toa-kylskåp. Var hos läkaren och blev sjuksriven, ja av honom iaf. Får se om 4-6 veckor vad FK säger. Men han sa att dom inte borde säga nej till detta. Är bara osäker, eftersom de...

Av Peka - 23 februari 2009 12:10

Min mage har hicka.. fast det känns mer som att det är rumpan som hickar.. Lite märkligt. Nää, jag är inte på praktiken idag. Det märker ni väl. Jag ska på föräldrautbildning sen. Är väl skäl nog att vara borta hela dagen. Imorgon ska jag till läkare...

Av Peka - 21 februari 2009 23:35

1. Vad heter du? Petra 2. Ett ord på fyra bokstäver: Peka (hahaaa)3. Flicknamn: Petronella4. Pojknamn: Pål5. Yrke: P-lisa :P6. Färg: Purpur7. Klädesplagg: Poncho8. Mat: Pizza9. Sak i badrummet: 10. Plats/stad: Papperskorg11. En orsak att vara sen: P...

Av Peka - 20 februari 2009 21:42

..skriva, men vi ska glo film. Och min dator tycker inte jag ska ha nån mus.. Eller så är det pekgrejen som känt sig utanför. Helt plötsligt när jag sitter å läser mina gamla blogginlägg, så bara slutar den funka! Och det är inget fel på musen som ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se