Direktlänk till inlägg 2 februari 2009

Hemma

Av Peka - 2 februari 2009 15:19

Tv-rummet är fyllt med IKEA-kassar..

Fick köpt hur mycket som helst, nu behöver vi inte handla prylar förrän om 3 år.. Eller 3 dagar iaf.

Blev mest smågrejer, och sen spjälsäng, trådkorgar att ha i garderoben, så kan jag ha kläder där, och bebisen i byrån, den är lite för liten för mina kläder.

Fast ju nu används väl inte ens hälften därifrån, allt är för kort eller litet eller bara obehagligt.

På tal om obehagligt så var hemresan inte det minsta behaglig.

Jag var skittrött, men kunde inte luta för då gjorde det ont i ryggen.. Sen hade jag typ kramp i benet nästan hela resan. Man har ju inte direkt mycket plats att ha benen på i en pyttebil..

Resan dit gick iaf bra, fast jag inte ens sov en minut.

Sov ju i Kalix på ett vandrarhem, som var i en typ herrgård, massa gamla typ 1800-talsmböbler och inredning.

Och det var BARA vi där!

Hade alltså en hel herrgård för oss själva.

Enda dåliga var att det inte fanns toalett på rummet..

Man fick gå genom ett större gemensamt rum, tur att ingen annan var där.

Men det var läskigt att gå upp på natten kan jag säga..

Hade tänkt väcka Dalle, man han var så svårväckt så jag gick själv, och låg sen i sängen å var skiträdd att nån typ gömt sig under sängen, och bara väntade på att jag skulle somna så han kunde mörda mig..

Till sist tände jag lampan och glodde under alla sängar och så (och hoppades att Dalle skulle vakna..vilket han inte gjorde)

Även om det inte var nån där så var jag rädd.

Tur att vi hade dragit ihop sängarna iaf (det fanns 2 våningssängar och en enkelsäng) Annars hade det varit trångt.. haha


Och konstig som jag är tar jag aldrig bilder på nåt..

Varför gör jag aldrig det..?

Funderade på att göra det där, men sen glömde jag bort.

Jag har nog nån hjärnskada ändå.


På Ikea gick det väl ganska bra, åkte rullstol hälften av tiden!

Men det var lite svårt att se allt och att komma fram överallt och så, så jag gick mycket, gjorde ont..men det gick.

Hade jag inte haft rullstolen hade jag nog velat åka hem efter en timme.


Vi hade räknat på en ungefärsumma, men det blev såklart mer än det.

Men sen kom vi på att vi köpte en del till Eve och Jonne, och när vi räknade så var inte spjälsängen inräknad, så det blev ungefär så som vi tänkt.. Ja, fast plus en spjälsäng då. Den var fin, en hundring dyrare än den vi tänkt från början, men den såg så himla tråkig ut.


Och nu fick Dalle oxå välja lite grejer till "Sune".

Hittills har ju jag valt alla kläder och grejer, kanske att han har fått säga till om nåt, men det är lite svårt när han aldrig är med när man köper..


Just ja.. ringde ju till FK, och dom kan ju faktikst ringa upp! Visste jag inte.

Det skulle ta 20 min.. Nu har det gått mer än en timma..

Vilken bra koll dom har..


Äh, nu får jag ont i ryggen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Katja

2 februari 2009 15:43

Okej, men jag vill nog ha en liiite bättre redogörelse på vad ni köpt. Typ en lista på allt. Eller skicka kvittot!! Jag var oxå en sväng på ikea idag, köpte bara kuddar och lakan och lite lådor och tidskriftsamlare. Men ska dit många gånger under denna ommöbleringsresa.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peka - 27 februari 2009 15:01

Har gjort en ny blogg. Skulle få hjälp att göra en design, eller header iaf, men inte fått ännu. Kanske blir den lite roligare här nån dag.   http://pekasrosa.blogg.se/ ...

Av Peka - 25 februari 2009 10:12

Jag är hemma och kommer inte röra mig mer än nödvändigt. Alltså tvrum-toa-kylskåp. Var hos läkaren och blev sjuksriven, ja av honom iaf. Får se om 4-6 veckor vad FK säger. Men han sa att dom inte borde säga nej till detta. Är bara osäker, eftersom de...

Av Peka - 23 februari 2009 12:10

Min mage har hicka.. fast det känns mer som att det är rumpan som hickar.. Lite märkligt. Nää, jag är inte på praktiken idag. Det märker ni väl. Jag ska på föräldrautbildning sen. Är väl skäl nog att vara borta hela dagen. Imorgon ska jag till läkare...

Av Peka - 21 februari 2009 23:35

1. Vad heter du? Petra 2. Ett ord på fyra bokstäver: Peka (hahaaa)3. Flicknamn: Petronella4. Pojknamn: Pål5. Yrke: P-lisa :P6. Färg: Purpur7. Klädesplagg: Poncho8. Mat: Pizza9. Sak i badrummet: 10. Plats/stad: Papperskorg11. En orsak att vara sen: P...

Av Peka - 20 februari 2009 21:42

..skriva, men vi ska glo film. Och min dator tycker inte jag ska ha nån mus.. Eller så är det pekgrejen som känt sig utanför. Helt plötsligt när jag sitter å läser mina gamla blogginlägg, så bara slutar den funka! Och det är inget fel på musen som ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se