Direktlänk till inlägg 4 februari 2009

Hjälp mig nu förfan!

Av Peka - 4 februari 2009 11:45

Nu måste nån allvarligt hjälpa mig!

Vars ska jag ha praktik?!!

På Rosavita kiosken fick jag inte vara, dom hade en på "inskolning" där, så dom ville inte ha fler.

Jag har tänkt på typ den där butiken vid östlunds, med massa prydnader och grejer, eller nån garnbutik som nån har i sitt garage vid petsamo, men dom ställena är nog för små, varför skulle man få ha praktik där? Det är väl knappt en människa där om dan.

Vars ska jag då vara????

Som är här nära alltså, jag tänker inte slösa pengar på att åka buss 2 gånger om dagen! Och till stan måste jag ju åka buss.

Fan vad jag hatar AF.. Varför måste jag ha praktik? Finns väl många andra dumma jävlar som inte behöver göra ett skit!

Ska jag tvingas ta ut FP 2 månader i förväg bara för att inte behöva ha praktik?

Det är ju sjukt.. Och den där dumma läkaren som inte ens lyssnade på vad man sa.. När jag började förklara nåt så började han prata om nåt annat, helt konstig var han, om han inte frågade nåt specifikt så fick jag inte säga ett piss! Och även när han frågade så hann jag säga typ "jo, men.." och sedan avbröt han mig.

Hade vi klarat oss bara 1 månad utan mina pengar så hade jag fan visat fingret åt min af-tant och skitit i att få pengar av dom.

Men nu går ju inte det. Då har vi råd med alla räkningar och kanske en mjölk och ett paket havregryn.. fast kanske man klarar sig på ett paket havregyn i nån månad?


Nä, men nu allvarligt får ni hjälpa mig.

Sitter ju bara hemma å typ gråter av ångest.

Ni behöver inte skämta om att jag ska vara personlig assistent åt er, jag har redan fått såna skämt.

Vad ska jag göra?

 
ANNONS
 
eve

eve

4 februari 2009 15:02

Gå till en annan läkare och gråt, säg att du inte orkar ha praktik eller nåt! Hoja.. Att man inte ens kan få vara sjukskriven några månader tills bebisen kommer..

http://nueva.blogg.se

 
Ingen bild

elin

4 februari 2009 21:09

ta någonstans där du trivs. Om det ändå inte måste leda till anställning direkt (du blir ju mammaledig efter praktik) spelar det ingen roll. skola/dagis/ungdomens hus/nåt fik... ?

 
Ingen bild

Katja

4 februari 2009 21:19

Tycker oxå du ska gå till läkaren igen och igen och igen. Gråt, var hysterisk, ring, gnäll, tjata. Jag fick tjata mig till havandeskapspenning förra gången. Ge dig inte bara för en gång!

 
lisa

lisa

9 februari 2009 00:44

jag tycker oxå det är helt fel att du ens ska behöva ha praktik, idioter som tvingar dig till det, alltså för det första såna som jobbar brukar ju få "sluta" när dom känner att det är tungt, och du har det ju mycket värre, gå dit å visa fingret och hållstrypgrepp på kärringen tills hon lovar att du kommer få pengar ändå + skadestånds pengar för att dom är dumma med dig : D kommer tyvärr inte på nån praktik plats åt dig, kommer oxå bara på affärrer å så...

http://mcitalo.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peka - 27 februari 2009 15:01

Har gjort en ny blogg. Skulle få hjälp att göra en design, eller header iaf, men inte fått ännu. Kanske blir den lite roligare här nån dag.   http://pekasrosa.blogg.se/ ...

Av Peka - 25 februari 2009 10:12

Jag är hemma och kommer inte röra mig mer än nödvändigt. Alltså tvrum-toa-kylskåp. Var hos läkaren och blev sjuksriven, ja av honom iaf. Får se om 4-6 veckor vad FK säger. Men han sa att dom inte borde säga nej till detta. Är bara osäker, eftersom de...

Av Peka - 23 februari 2009 12:10

Min mage har hicka.. fast det känns mer som att det är rumpan som hickar.. Lite märkligt. Nää, jag är inte på praktiken idag. Det märker ni väl. Jag ska på föräldrautbildning sen. Är väl skäl nog att vara borta hela dagen. Imorgon ska jag till läkare...

Av Peka - 21 februari 2009 23:35

1. Vad heter du? Petra 2. Ett ord på fyra bokstäver: Peka (hahaaa)3. Flicknamn: Petronella4. Pojknamn: Pål5. Yrke: P-lisa :P6. Färg: Purpur7. Klädesplagg: Poncho8. Mat: Pizza9. Sak i badrummet: 10. Plats/stad: Papperskorg11. En orsak att vara sen: P...

Av Peka - 20 februari 2009 21:42

..skriva, men vi ska glo film. Och min dator tycker inte jag ska ha nån mus.. Eller så är det pekgrejen som känt sig utanför. Helt plötsligt när jag sitter å läser mina gamla blogginlägg, så bara slutar den funka! Och det är inget fel på musen som ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se