Direktlänk till inlägg 4 februari 2009

eller..

Av Peka - 4 februari 2009 14:34

Om jag nu slösar massa pengar och kanske försöker gå ibland.. vars kan jag då vara?

Inte längre än typ stan..

Vars? Butiker får jag bara upp, men där är väl det mesta man gör att packa upp varor..vilket kanske inte är så skönt med foglossning..

Vad finns det annars? Eller nån butik där man kanske inte packar upp så mycket eller tunga saker..

Jag blir helt tokig på detta.. Kan inte slappna av, men kommer samtidigt inte på nåt ställe..

 
ANNONS
 
eve

eve

4 februari 2009 15:03

Synd att du inte bor mitt i stan.. Men på dagiset brevid dig då? Eller i dagisköket där? fast det kanske är för jobbigt med ungar

http://nueva.blogg.se

 
Ingen bild

Nina

4 februari 2009 16:04

gå till annan läkare/ kan de inte jälpa på mvc??dom har väl läkare där.eller vad vet jag.jävla luossapizza.där kan du ha praktik.luossaskolan?högalid?göra c´vet inte vad.visa fakk jo åt dom.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peka - 27 februari 2009 15:01

Har gjort en ny blogg. Skulle få hjälp att göra en design, eller header iaf, men inte fått ännu. Kanske blir den lite roligare här nån dag.   http://pekasrosa.blogg.se/ ...

Av Peka - 25 februari 2009 10:12

Jag är hemma och kommer inte röra mig mer än nödvändigt. Alltså tvrum-toa-kylskåp. Var hos läkaren och blev sjuksriven, ja av honom iaf. Får se om 4-6 veckor vad FK säger. Men han sa att dom inte borde säga nej till detta. Är bara osäker, eftersom de...

Av Peka - 23 februari 2009 12:10

Min mage har hicka.. fast det känns mer som att det är rumpan som hickar.. Lite märkligt. Nää, jag är inte på praktiken idag. Det märker ni väl. Jag ska på föräldrautbildning sen. Är väl skäl nog att vara borta hela dagen. Imorgon ska jag till läkare...

Av Peka - 21 februari 2009 23:35

1. Vad heter du? Petra 2. Ett ord på fyra bokstäver: Peka (hahaaa)3. Flicknamn: Petronella4. Pojknamn: Pål5. Yrke: P-lisa :P6. Färg: Purpur7. Klädesplagg: Poncho8. Mat: Pizza9. Sak i badrummet: 10. Plats/stad: Papperskorg11. En orsak att vara sen: P...

Av Peka - 20 februari 2009 21:42

..skriva, men vi ska glo film. Och min dator tycker inte jag ska ha nån mus.. Eller så är det pekgrejen som känt sig utanför. Helt plötsligt när jag sitter å läser mina gamla blogginlägg, så bara slutar den funka! Och det är inget fel på musen som ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se