Direktlänk till inlägg 5 februari 2009

Röda korset?

Av Peka - 5 februari 2009 13:39

Jaa, jag ringde först Hälsokraft, men hon sa att det inte var så mycket där att göra förutom typ städ och sånt, ja och packa upp varor.. Kan bli lite jobbigt, och sen ville dom helst inte ta praktikanter.

Sen hade jag lite andra ställen som jag tänkt kolla, butiker..kommer inte på nåt annat, men jag gissar att det är ungefär samma på de flesta, packa upp varor..

Så jag ringde röda korset, som hon på af föreslog.

Eve var ju där och satt väl typ bara å sydde så jag tänkte att det kan väl jag oxå göra.

Men nu har dom visst inte sånt nåmer..

Nu verkar det vara mest packa upp kläder och stryka och prismärka och hänga upp, känns som att det kan bli för tungt.

Men vi får se, jag ska be af-tanten ringa henne imorron.

Blir det för jobbigt får jag väl bara byta plats.

Eller så går jag till läkaren igen å grinar lite. haha

Och jag var ju inte till vanlig läkare på vc eller nåt, utan mvc-läkaren som är på mvc varje torsdag.

Men jag tror det ska finnas en annan..vill hellre gå till nån annan som kanske iaf lyssnar på vad man säger utan att avbryta en..

Men man får  väl inte välja antar jag.


Jojo, men vi får se.

Ska förresten glo på en lägenhet på terassen, så kanske man kan byta.

Men det är ju inte säkert hon vill ha denna, eller att vi vill ha hennes. Men kul å kolla.

Men hon verkar ha kollat på lte andra lägenheter.. så man vet aldrig.

 
ANNONS
 
eve

eve

5 februari 2009 14:40

Fast vem ska hjälpa er att flytta?! Alla är ju.. Sjuka då!

http://nueva.blogg.se

 
Ingen bild

Nina

5 februari 2009 15:11

men fan byt inte till terassen om du inte vill vara rädd för att 1, huset brinner upp för att det kanske finns senila eller alkisar som somnar/glömmer plattan på. 2,alkisfester 3,usch! 4, inga fläktar i köket

 
Ingen bild

elin

5 februari 2009 19:56

ja, det kanske kan vara en idé att försöka ta ett snack m ngn annan läkare, smärta är ingen höjdare. peace!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peka - 27 februari 2009 15:01

Har gjort en ny blogg. Skulle få hjälp att göra en design, eller header iaf, men inte fått ännu. Kanske blir den lite roligare här nån dag.   http://pekasrosa.blogg.se/ ...

Av Peka - 25 februari 2009 10:12

Jag är hemma och kommer inte röra mig mer än nödvändigt. Alltså tvrum-toa-kylskåp. Var hos läkaren och blev sjuksriven, ja av honom iaf. Får se om 4-6 veckor vad FK säger. Men han sa att dom inte borde säga nej till detta. Är bara osäker, eftersom de...

Av Peka - 23 februari 2009 12:10

Min mage har hicka.. fast det känns mer som att det är rumpan som hickar.. Lite märkligt. Nää, jag är inte på praktiken idag. Det märker ni väl. Jag ska på föräldrautbildning sen. Är väl skäl nog att vara borta hela dagen. Imorgon ska jag till läkare...

Av Peka - 21 februari 2009 23:35

1. Vad heter du? Petra 2. Ett ord på fyra bokstäver: Peka (hahaaa)3. Flicknamn: Petronella4. Pojknamn: Pål5. Yrke: P-lisa :P6. Färg: Purpur7. Klädesplagg: Poncho8. Mat: Pizza9. Sak i badrummet: 10. Plats/stad: Papperskorg11. En orsak att vara sen: P...

Av Peka - 20 februari 2009 21:42

..skriva, men vi ska glo film. Och min dator tycker inte jag ska ha nån mus.. Eller så är det pekgrejen som känt sig utanför. Helt plötsligt när jag sitter å läser mina gamla blogginlägg, så bara slutar den funka! Och det är inget fel på musen som ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se