Direktlänk till inlägg 7 februari 2009

Gäsp

Av Peka - 7 februari 2009 23:57

Jo, jag brukar faktikst vara trött ibland om kvällarna fast jag sover nästan hela nätterna.

Vaknar ibland BARA 2 gånger, oftast mer.. Men alltid en gång vid 4 ungefär, går på toa. Och sen vaknar jag ju när Dalle stiger upp.

Konstigt att jag har kunnat somna om ganska fort oftast, och så somnar jag ganska fort på kvällen med. Helkonstigt.

Hårmåååner..?

Ja, kan lägga in en bild på lite vi köpte på IKEA:

 

 Dalle valde både stora flodhästen, och den lilla speldosan.

Och sen att pottan var svart hade han nog inget emot.

Den var ju inte grön iaf.


Nä, ska nog kanske börja borsta tänder och sånt.

På tisdag börjar jag förresten på Röda korset. På måndag skulle jag vara på af vid 12 och skriva på papper och springa mellan dom och RK med alla papper.. Får passa på å springa på stan efter det kanske oxå, nån annan som vill? 
ANNONS
 
Ingen bild

Nina

8 februari 2009 14:21

j tyckte flodisen var det fulaste han sett...köpte åxå en sån. när jagvar gravid men den funkar som gravdikudde.kanske kan du ha den som "amningskudde" åxå.tror det är ganska onödigt köp..när du väl kommit in i det så kan du amma medans du diskar eller målar tånaglarna fast..

 
Ingen bild

mor

8 februari 2009 20:15

kära hjärtanes ! jag har 4 oöppnade triss i börsen, ska skrapa dom, sen kan jag följa med till af o visa dom ALLA mina fingrar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peka - 27 februari 2009 15:01

Har gjort en ny blogg. Skulle få hjälp att göra en design, eller header iaf, men inte fått ännu. Kanske blir den lite roligare här nån dag.   http://pekasrosa.blogg.se/ ...

Av Peka - 25 februari 2009 10:12

Jag är hemma och kommer inte röra mig mer än nödvändigt. Alltså tvrum-toa-kylskåp. Var hos läkaren och blev sjuksriven, ja av honom iaf. Får se om 4-6 veckor vad FK säger. Men han sa att dom inte borde säga nej till detta. Är bara osäker, eftersom de...

Av Peka - 23 februari 2009 12:10

Min mage har hicka.. fast det känns mer som att det är rumpan som hickar.. Lite märkligt. Nää, jag är inte på praktiken idag. Det märker ni väl. Jag ska på föräldrautbildning sen. Är väl skäl nog att vara borta hela dagen. Imorgon ska jag till läkare...

Av Peka - 21 februari 2009 23:35

1. Vad heter du? Petra 2. Ett ord på fyra bokstäver: Peka (hahaaa)3. Flicknamn: Petronella4. Pojknamn: Pål5. Yrke: P-lisa :P6. Färg: Purpur7. Klädesplagg: Poncho8. Mat: Pizza9. Sak i badrummet: 10. Plats/stad: Papperskorg11. En orsak att vara sen: P...

Av Peka - 20 februari 2009 21:42

..skriva, men vi ska glo film. Och min dator tycker inte jag ska ha nån mus.. Eller så är det pekgrejen som känt sig utanför. Helt plötsligt när jag sitter å läser mina gamla blogginlägg, så bara slutar den funka! Och det är inget fel på musen som ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se