Direktlänk till inlägg 9 februari 2009

Provade..

Av Peka - 9 februari 2009 23:05

Tänkte lägga in 6:e bilden.. Men jag hade knappt nå bilder på min dator, bara några på katter, som jag redan lagt in, och på en mage, men nån sån tänker jag inte lägga in här.

Men jag provade på andra datorn, och det blev en..bild, men jag hann inte lägga in den, får göra det sen eller imorgon.


Var idag och skrev på och lämnade papper på af och RK.

Men börjar nog inte förrän onsdag, af-tanten skulle prata med facket först.

Sen var jag till försäkringskassan oxå, frågade lite om mina fp-papper som jag ska skicka in, men jag ska få nya abetsivarintyg innan jag skickar, så får man se vad dom beslutar, men jag räknar med lägsta ändå, dom är nog för hårda nuförtiden..


Och sen strosade jag på stan alldeles ensam som vanligt.

Missade bussen jag skulle med, så jag fick strosa lite till, finns ju sååå mycket att se..eller så fick jag gå på samma affärer 2 gånger.

Men apoteket missade jag.. det är nog för långt bort, det tar ju evigheter att gå dit.

Men skulle behöva lite nässprayer och lactrase.. Får kanske ta det på onsdag eller nåt, om man skulle hinna på lunchen..eller när jag slutar.

Ska vara på rk 8-16 alla dagar förutom tisdag, är...från 10 eller nåt sånt till 6.


Nå snart sova, Dalle ska bara hänga upp tvätten klart.

 
ANNONS
 
Ingen bild

lisa

10 februari 2009 08:53

peka: nee det är ren kött, fast med nå vitlöks smak i..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peka - 27 februari 2009 15:01

Har gjort en ny blogg. Skulle få hjälp att göra en design, eller header iaf, men inte fått ännu. Kanske blir den lite roligare här nån dag.   http://pekasrosa.blogg.se/ ...

Av Peka - 25 februari 2009 10:12

Jag är hemma och kommer inte röra mig mer än nödvändigt. Alltså tvrum-toa-kylskåp. Var hos läkaren och blev sjuksriven, ja av honom iaf. Får se om 4-6 veckor vad FK säger. Men han sa att dom inte borde säga nej till detta. Är bara osäker, eftersom de...

Av Peka - 23 februari 2009 12:10

Min mage har hicka.. fast det känns mer som att det är rumpan som hickar.. Lite märkligt. Nää, jag är inte på praktiken idag. Det märker ni väl. Jag ska på föräldrautbildning sen. Är väl skäl nog att vara borta hela dagen. Imorgon ska jag till läkare...

Av Peka - 21 februari 2009 23:35

1. Vad heter du? Petra 2. Ett ord på fyra bokstäver: Peka (hahaaa)3. Flicknamn: Petronella4. Pojknamn: Pål5. Yrke: P-lisa :P6. Färg: Purpur7. Klädesplagg: Poncho8. Mat: Pizza9. Sak i badrummet: 10. Plats/stad: Papperskorg11. En orsak att vara sen: P...

Av Peka - 20 februari 2009 21:42

..skriva, men vi ska glo film. Och min dator tycker inte jag ska ha nån mus.. Eller så är det pekgrejen som känt sig utanför. Helt plötsligt när jag sitter å läser mina gamla blogginlägg, så bara slutar den funka! Och det är inget fel på musen som ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se