Direktlänk till inlägg 11 februari 2009

Dumma jag..

Av Peka - 11 februari 2009 18:06

När man för nästan en gångs skull vet vad man tänker laga.. då har man inte allt.

Skulle göra kycklingwok med kokosmjölk, men jag glömde köpa wokgrönsaker, men det är inte nödvändit, sen har vi lite broccoli och så, men så hade vi visst ingen kycklingfilé..

Jag trodde minsann vi hade några bitar..

Nä, och inte har man nån annan mat hemma.. eller vi har nog äckliga köpeköttbullar  frysen, men Dalle har faktikst ätit det idag.

Så snart kommer det mat hem.


Jag är törstig.

Det är inte särskilt ovanligt.Dricker som en kamel sen flera veckor. Vatten.

Jag hade kunnat dricka flera liter juice, mjölk, saft eller vad tusan som helst!

Men som tur är duger det med vatten. Oftast. Ibland måste man ha nån god dricka.

Jag har druckit Fanta flera gånger.. vet inte varför jag hellre vill ha det än COLA! Det är ju sjukt, har aldrig kunnat dricka nåt annat än cola, men nu måste jag fundera om jag vill ha cola eller Fanta.. eller nån annan (GUL) dricka.. Har kollat på ananasdricka och såna konstigheter..


Imorgon är det Röda Korset. F*n. Får man hamna i koma istället?

Och så fixar nån alla mina papper, eller hur?

 
ANNONS
 
Anna Stolt mamma till Naomi

Anna Stolt mamma till Naomi

12 februari 2009 12:03

Att du velar så med drickan e antagligen p.g.a av graviditeten (förlåt om jag missförstått dina andra inlägg så du inte e gravid) Jag hade skit svårt med drickan under min graviditet och var törstig hela tiden men det e som tur borta nu efter jag fött =)

http://bamse85.bloggagratis.se

 
Ingen bild

nina

13 februari 2009 09:10

jajo...har sett bilder på endels soffor dom såg inte så farliga ut..men Johan ville ändå inte ha sån så de blir ju inget ändå:P
Snart kan du nog komma o kolla babykläder..nästa vecka iaf!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peka - 27 februari 2009 15:01

Har gjort en ny blogg. Skulle få hjälp att göra en design, eller header iaf, men inte fått ännu. Kanske blir den lite roligare här nån dag.   http://pekasrosa.blogg.se/ ...

Av Peka - 25 februari 2009 10:12

Jag är hemma och kommer inte röra mig mer än nödvändigt. Alltså tvrum-toa-kylskåp. Var hos läkaren och blev sjuksriven, ja av honom iaf. Får se om 4-6 veckor vad FK säger. Men han sa att dom inte borde säga nej till detta. Är bara osäker, eftersom de...

Av Peka - 23 februari 2009 12:10

Min mage har hicka.. fast det känns mer som att det är rumpan som hickar.. Lite märkligt. Nää, jag är inte på praktiken idag. Det märker ni väl. Jag ska på föräldrautbildning sen. Är väl skäl nog att vara borta hela dagen. Imorgon ska jag till läkare...

Av Peka - 21 februari 2009 23:35

1. Vad heter du? Petra 2. Ett ord på fyra bokstäver: Peka (hahaaa)3. Flicknamn: Petronella4. Pojknamn: Pål5. Yrke: P-lisa :P6. Färg: Purpur7. Klädesplagg: Poncho8. Mat: Pizza9. Sak i badrummet: 10. Plats/stad: Papperskorg11. En orsak att vara sen: P...

Av Peka - 20 februari 2009 21:42

..skriva, men vi ska glo film. Och min dator tycker inte jag ska ha nån mus.. Eller så är det pekgrejen som känt sig utanför. Helt plötsligt när jag sitter å läser mina gamla blogginlägg, så bara slutar den funka! Och det är inget fel på musen som ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se