Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

Tidig

Av Peka - 14 februari 2009 11:02

Vaknade vid 9 idag.

Det är ju lite ovanligt när man är ledig.

Fast nu har jag iaf inte blivit väckt av allt och alla som ska upp.


Ska på marknaden på ett tag, med mamma, och Dalle förljer med han oxå.

Sen måste vi köpa kattsand, börjar se lite lite ut där i lådan..


Jaa..kommer inte på nåt å skriva.

Tänkte bara skriva för att det var så tråkigt och dött på både Sjalbarn och Familjeliv, sen vet jag inte vad man ska göra på datorn, tv:n är det ju som vanligt inget på när det är helg.


Måste man anmäla till polisen om man blir sparkad i revbenen?

Det gör faktiskt ont ju.


Kom på att jag faktikst har hela två bilder att dela med mig av:


Före:

 


 Efter:


Fast på tisdag ska jag fixa till det lite där bak.. Vi missförstod varann litegrann.. Hon klippte bara håret rakt av, utan att klippa upp det..om nån fattar, jag trodde hon skulle göra det sen, men hon började föna och fixa..

Jaja, skämmigt skämmigt.. men det var ju inte snyggt.. såg ut som en liten unge. Ja, och sen hann hon ju inte riktigt fixa till det, så jag fick komma tillbaka.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Katja

14 februari 2009 11:57

Snyggt framifrån iaf! Men man måste väl säga till om det blir fel, då får dom ju fixa det!
Var hos en och hämtade en bokhylla idag, hon hade rosa tapeter i köket, och en kitty bård... Not snyggt...

 
Ingen bild

Nina

14 februari 2009 12:56

Men vad FIIIINT!!!!!!!du måste fota därbak o visa åxå.Om jag inte ser dej snart på riktigt vill säga!

 
eve

eve

14 februari 2009 14:18

Det var ju fint! Jag vill oxå klippa mig!!

http://nueva.blogg.se

 
Kicki

Kicki

16 februari 2009 18:55

Du är så fin så ! :)

http://kikzon.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peka - 27 februari 2009 15:01

Har gjort en ny blogg. Skulle få hjälp att göra en design, eller header iaf, men inte fått ännu. Kanske blir den lite roligare här nån dag.   http://pekasrosa.blogg.se/ ...

Av Peka - 25 februari 2009 10:12

Jag är hemma och kommer inte röra mig mer än nödvändigt. Alltså tvrum-toa-kylskåp. Var hos läkaren och blev sjuksriven, ja av honom iaf. Får se om 4-6 veckor vad FK säger. Men han sa att dom inte borde säga nej till detta. Är bara osäker, eftersom de...

Av Peka - 23 februari 2009 12:10

Min mage har hicka.. fast det känns mer som att det är rumpan som hickar.. Lite märkligt. Nää, jag är inte på praktiken idag. Det märker ni väl. Jag ska på föräldrautbildning sen. Är väl skäl nog att vara borta hela dagen. Imorgon ska jag till läkare...

Av Peka - 21 februari 2009 23:35

1. Vad heter du? Petra 2. Ett ord på fyra bokstäver: Peka (hahaaa)3. Flicknamn: Petronella4. Pojknamn: Pål5. Yrke: P-lisa :P6. Färg: Purpur7. Klädesplagg: Poncho8. Mat: Pizza9. Sak i badrummet: 10. Plats/stad: Papperskorg11. En orsak att vara sen: P...

Av Peka - 20 februari 2009 21:42

..skriva, men vi ska glo film. Och min dator tycker inte jag ska ha nån mus.. Eller så är det pekgrejen som känt sig utanför. Helt plötsligt när jag sitter å läser mina gamla blogginlägg, så bara slutar den funka! Och det är inget fel på musen som ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se