Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

Alla hjärtans dag

Av Peka - 14 februari 2009 19:42

Joo, det är det visst idag.

Dalle fick frukost på sängen..ja, för lite Noblesse är väl frukost?

Det var med mörk choklad, och vi smakade bara lite. Ska äta sen ikväll.

På marknaden har vi varit, med mamma och Elias.

Svinkallt var det, tur det så man inte köpte massa onödiga saker, men munkar är nödvändiga, så det köpte vi förstås.

Satt å vämde oss inne på Bumerangen, som bara hade massa skräp.


Sen fick vi handla på coop, det är inte ofta vi kan göra det.

Och så fick vi lite mer för pengarna om man säger så, var ju med mamma..

Har ju inte riktigt det helt fullt i plånkan precis..


Så detta blev våran alla hjärtansdag mat:

 

 Man kan ju iaf duka fint även om maten inte är sådär jättefancy..


Och såhär ser man ut efter att ha ätit sån mat:

 




 
ANNONS
 
Ingen bild

morsan

14 februari 2009 20:46

Fint dukat! Med små medel kan man fixa det mysigt! Snygg mage och frisyr!

 
Ingen bild

nina

15 februari 2009 17:23

var det din tallrik som hade två korvar?du ska ju äta för två.hahaha

 
Ingen bild

Katja

16 februari 2009 18:42

men jag VILL inte byta blogg! Isåfall ska jag kopiera allt jag skrivit och ta med... Känns ju sorgligt att bara lämna min blogg ju!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peka - 27 februari 2009 15:01

Har gjort en ny blogg. Skulle få hjälp att göra en design, eller header iaf, men inte fått ännu. Kanske blir den lite roligare här nån dag.   http://pekasrosa.blogg.se/ ...

Av Peka - 25 februari 2009 10:12

Jag är hemma och kommer inte röra mig mer än nödvändigt. Alltså tvrum-toa-kylskåp. Var hos läkaren och blev sjuksriven, ja av honom iaf. Får se om 4-6 veckor vad FK säger. Men han sa att dom inte borde säga nej till detta. Är bara osäker, eftersom de...

Av Peka - 23 februari 2009 12:10

Min mage har hicka.. fast det känns mer som att det är rumpan som hickar.. Lite märkligt. Nää, jag är inte på praktiken idag. Det märker ni väl. Jag ska på föräldrautbildning sen. Är väl skäl nog att vara borta hela dagen. Imorgon ska jag till läkare...

Av Peka - 21 februari 2009 23:35

1. Vad heter du? Petra 2. Ett ord på fyra bokstäver: Peka (hahaaa)3. Flicknamn: Petronella4. Pojknamn: Pål5. Yrke: P-lisa :P6. Färg: Purpur7. Klädesplagg: Poncho8. Mat: Pizza9. Sak i badrummet: 10. Plats/stad: Papperskorg11. En orsak att vara sen: P...

Av Peka - 20 februari 2009 21:42

..skriva, men vi ska glo film. Och min dator tycker inte jag ska ha nån mus.. Eller så är det pekgrejen som känt sig utanför. Helt plötsligt när jag sitter å läser mina gamla blogginlägg, så bara slutar den funka! Och det är inget fel på musen som ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se