Direktlänk till inlägg 16 februari 2009

Bilden då..

Av Peka - 16 februari 2009 23:13

6:e albumets 6:e bild.. varsågoda.. 


 En snygg brud.. som heter Tommy..


 
ANNONS
 
Ingen bild

Nina

17 februari 2009 10:20

Fan vad rädd jag blev!

 
Ingen bild

Katja

20 februari 2009 14:38

När jag fick Louise tyckte jag det var svårt att sova med henne i sängen. jag sov sämre, men det var nog för att jag var så nervös för att väcka henne. Ellen har fått vänja sig vid att vi ligger med lampan tänt och pratar och läser, samt rör på oss, ibland med fler barn i sängen. Jag vet att hon inte vaknar av att jag rör mig. Men att ta bort långsidan på spjälsängen är ju ett bra sätt, då kan du bara putta över bebisen om det blir trångt. Jag vill iaf. rekomendera dig att sova med bebisen, det ger så mycket närhet och trygghet istället för att sova ensam i en stor säng. Lättare att amma oxå om bebis ligger bredvid, då gör man det halvt eller helt i sömnen!

 
Ingen bild

Nina

20 februari 2009 16:39

ja sover man med sin bebis från dag ett kanman inte sova utan henne sen:)

 
Ingen bild

...

21 februari 2009 11:48

men kan man inte råka kväva ungen om man ammar i sömnen och råkar luta lite för mycket med tissen så den hamnar över ansiktt på bebisen??

 
Ingen bild

Katja

21 februari 2009 17:26

Om man inte dricker alkohol, tar starka tabletter finns det ingen risk att kväva bebisen. Man har mammainstinkt helt enkelt!

 
Ingen bild

Nina

22 februari 2009 10:41

Man ska hajääävla stora tissar då!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peka - 27 februari 2009 15:01

Har gjort en ny blogg. Skulle få hjälp att göra en design, eller header iaf, men inte fått ännu. Kanske blir den lite roligare här nån dag.   http://pekasrosa.blogg.se/ ...

Av Peka - 25 februari 2009 10:12

Jag är hemma och kommer inte röra mig mer än nödvändigt. Alltså tvrum-toa-kylskåp. Var hos läkaren och blev sjuksriven, ja av honom iaf. Får se om 4-6 veckor vad FK säger. Men han sa att dom inte borde säga nej till detta. Är bara osäker, eftersom de...

Av Peka - 23 februari 2009 12:10

Min mage har hicka.. fast det känns mer som att det är rumpan som hickar.. Lite märkligt. Nää, jag är inte på praktiken idag. Det märker ni väl. Jag ska på föräldrautbildning sen. Är väl skäl nog att vara borta hela dagen. Imorgon ska jag till läkare...

Av Peka - 21 februari 2009 23:35

1. Vad heter du? Petra 2. Ett ord på fyra bokstäver: Peka (hahaaa)3. Flicknamn: Petronella4. Pojknamn: Pål5. Yrke: P-lisa :P6. Färg: Purpur7. Klädesplagg: Poncho8. Mat: Pizza9. Sak i badrummet: 10. Plats/stad: Papperskorg11. En orsak att vara sen: P...

Av Peka - 20 februari 2009 21:42

..skriva, men vi ska glo film. Och min dator tycker inte jag ska ha nån mus.. Eller så är det pekgrejen som känt sig utanför. Helt plötsligt när jag sitter å läser mina gamla blogginlägg, så bara slutar den funka! Och det är inget fel på musen som ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se